-10%
VITADYN MEMO

VITADYN MEMO

Za krepitev spomina in učenja, za boljše spopadanje s stresom, za vzpostavitev mentalnega in psihičnega ravnovesja ter za okrevanje po mentalni utrujenosti.
Šifra:
G105
OEM:
911969095
Stara cena z DDV:
17,00 €
Stopnja davka
9,5 %
Popust:
10 % ( 1,70 € )
Cena z DDV:
15,30 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

 Prehransko dopolnilo z rastlinskimi ekstrakti in fosfoserinom. Sibirski ginseng in rožni koren sta znana po svojem adaptogenem delovanju. Sibirski ginseng krepi učenje in spomin. Rožni koren pomaga pri utrujenosti in mentalni izčrpanosti. Črne borovnice so znane po svojem antioksidativnem delovanju.

SESTAVINE: voda, fruktoza, sibirski ginseng (Eleuterococcus senticosus Maxim.)-esktrakt posušenih korenin z vsebnostjo 0,4 % eleuterozidov in 5 % vseh saponinov v tem primeru maltodekstrina, črne borovnice (Vaccinium myrtillus L.) koncentrat in posušen ekstrakt s 5 % vsebnostjo antocianozidov, maltodekstrin, rožni koren (Rhodiola rosea L.)- ekstrakt posušenih korenin z 1 % vsebnostjo rozavinov, maltodekstrin, DL- fosfoserin, za okus in prezervativi: kalijev sorbat, zgoščevalci: ksantanska smola, sredstvo za uravnavanje kislosti: citronska kislina.

NAVODILA ZA UPORABO: vzemite 1 stekleničko na dan, najbolje zjutraj pred zajtrkom. Pred uporabo pretresite.

OPOZORILO: Ne prekoračite priporočenega dnevnega odmerka. Hranite izven dosega otrok, mlajših od treh let. Ne uporabljajte med nosečnostjo. Prehranska dopolnila ne služijo kot nadomestilo za raznoliko in uravnoteženo prehrano ter zdravega načina življenja. Morda boste opazili manjše spremembe barve ali okusa ali našli trdna zrnca na dnu stekleničke. Usedlina se razkroji s stresanjem. Agregati in strdki nastanejo kot običajna posledica variabilnosti naravnih sestavin. To ne pomeni, da je izdelek ni več primeren za uporabo. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred sončno svetlobo in stran od virov toplote. Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan mesec/leto navedenega na ovojnini.

Pakiranje: Škatla z 10 stekleničkami po 10ml

 

Sestavine                                     1 steklenička(10 ml)

Sibirski ginseng                                       200 mg

eleuterozidi                                              0,8 mg

saponini                                                     10 mg

 

črne borovnice                                         50 mg

antocianozidi                                           2,5 mg

 

rožni koren                                                25 mg

rozavini                                                   0,25 mg

 

DL-fosfoserin                                             15 mg

 

 

PROIZVAJALEC
Phyto Garda S.R.L., Italia
Medisanus d.o.o., Vagajeva ulica 4, poslovna enota: Tržaška cesta 134 1000 Ljubljana T: 01 320 08 09, F: 01 42 33 494 E: narocila@medisanus.com