REPHASE - ko se ustavi čas

 

Kozmetična linija REPHASE je najdragocenejši diamant med kozmetičnimi izdelki—je kombinacija zadovoljstva, ekskluzivnih raziskav in edinstvene formule.

REPHASE je plod intuicije in predanosti tistih, ki so od nekdaj predani lepoti v njeni absolutni obliki. Zasnova te vrhunske linije je prava mojstrovina, s prefinjeno sintezo uporabljenih učinkovin in biotehnologije, zaradi česar so vsi izdelki, te kozmetične linije izjemno cenjeni, edinstveni in vedno predmet poželenja.Kozmetična linija Rephase se je rodila iz intuicije in ljubezni osebe, ki je bila že od nekdaj dojemljiva za izražanje lepote v absolutnem smislu - Ženske, ki se z ljubeznijo razdaja vsem drugim ženskam.
V zadnjih letih so raziskave na kozmetološkem področju privedle do pravih revolucionarnih odkritij s področja kozmetike, s čimer se je znanstveni vidik raziskav prenesel v kozmetiko LUKSUZNEGA razreda.
Študija vsakega novega izdelka poteka tako kot študija novega zdravila, s čimer se pri izdelku hkrati zagotovita tako kozmetična všečnost kot znanstvena natančnost.
Izdelki, ki nagovarjajo čut dotika in vonja, ko jih je potrebno preizkusiti in izkusiti, da bi lahko pojasnili edinstvenost kozmetičnih izdelkov kozmetične linije Rephase.

Ta uspešna kozmetična linija je zdaj navoljo tudi v Sloveniji. Vse informacije so navoljo na info@medisanus.com
 

prosimo da obiščete    http://www.rephase.net/sl/

 

Medisanus d.o.o., Vagajeva ulica 4, poslovna enota: Tržaška cesta 134 1000 Ljubljana T: 01 320 08 09, F: 01 42 33 494 E: narocila@medisanus.com