Dolgoletna zgodovina preverjene kakovosti

 

Od leta 1975 je NATURANDO blagovna znamka italijanskega podjetja z bogato zgodovino izkušenj na področju dobrega počutja. Podjetje je bilo ustanovljeno v Osiu Sotto, mestu v bližini starodavnega Bergama.
Naturando spodbuja izdelavo izdelkov, ki jih zaznamuje visoka kakovost surovin in učinkovitost aktivnih sestavin za vsak proizvod. Naturando že več kot trideset let raziskuje in izbira le proizvode ali surovine za učinkovito ustvarjanje novih sinergij med sestavinami. S tem želijo izkoristiti pozitivne učinke posameznega elementa na ponovno vzpostavitev ravnotežja. Zato tudi izvajajo strog nadzor nad proizvodnim procesom, kjer je bistven poudarek na učinkovitosti in kakovosti, vse od izbire snovi in surovin, kakor tudi postopkov za predelavo in distribucijo končnega izdelka. Etična zavezanost podjetja Naturando je konstantna in je bistvenega pomena za njihov cilj – zavezanost naravi, saj narava ne zavaja – tudi Naturando ne zavaja.
Njihovi izdelki ne vsebujejo alergenov in parabenov, sestavin živalskega izvora in barvil. So strogo dermatološko testirani in ne vsebujejo niklja.

 

Medisanus d.o.o., Vagajeva ulica 4, poslovna enota: Tržaška cesta 134 1000 Ljubljana T: 01 320 08 09, F: 01 42 33 494 E: narocila@medisanus.com