-10%
Lumaxin 150ml

Lumaxin 150ml

LUMAXIN se uporablja za zdravljenje tako produktivnega (mokrega) kot suhega kašlja pri otrocih starejših od 1 leta.
Šifra:
F 124
OEM:
972191353
Stara cena z DDV:
15,00 €
Stopnja davka
9,5 %
Popust:
10 % ( 1,50 € )
Cena z DDV:
13,50 €
Zaloga
Na zalogi
DODAJ V KOŠARICO

Medicinski pripomoček LUMAXIN vsebuje izvleček navadnega sleza, rosike, bršljana ter izvleček polžje sline. Te sestavine oblikujejo zaščitno plast, ki deluje kot nekakšna »pregrada«, ki pomirja kašelj in s tem zaščiti zgornje dihalne poti; ta plast je specifično formulirana, da se prilepi na sluznico in omeji njen stik z zunanjimi dražečimi snovmi. Spodbuja tudi vlaženje sluznice, s čimer spodbuja izločanje odvečne sluzi. LUMAXIN ščiti sluznico, pomirja draženje, vlaži in spodbuja izločanje sluzi na podlagi naslednjega načina delovanja: lastnosti pregrade, reguliranja delovanja sluznice ter učinka vlaženja.

UPORABA: LUMAXIN se uporablja za zdravljenje tako produktivnega (mokrega) kot suhega kašlja pri otrocih starejših od 1 leta.

SESTAVA: navadni slez, rosika, bršljan, izvleček polžje sline, med, glukozni sirup, citronska kislina, aroma gozdnih sadežev, kalijev sorbat, natrijev benzoat.

NAVODILA ZA UPORABO: Izdelek jemljite skladno s priporočenimi odmerki.  Priporočamo, da zadnji odmerek raztopine vzamete zvečer, pred spanjem.

- OTROCI, STARI OD 1 DO 6 LET: 1 čajna žlička (5 ml) dvakrat dnevno.

- OTROCI, STARI OD 6 DO 12 LET: 2 čajni žlički (10 ml) dvakrat dnevno.

- OTROCI, STAREJŠI OD 12 LET, IN ODRASLI: 1 žlica (15 ml) od dva- do štirikrat dnevno.

Vsebuje merilno posodico – PRED UPORABO PRETRESITE.

Po uporabi stekleničko dobro zaprite in skrbno sperite merilno posodico. Po prvem odprtju stekleničke izdelek uporabite v roku treh mesecev.

OPOZORILO: Ne uporabljajte pripomočka, če ste alergični na (preobčutljivi za) katero koli sestavino tega pripomočka. V primeru neželenih učinkov se posvetujte z zdravnikom. Shranjujte v hladnem in suhem prostoru, zaščiteno pred svetlobo in toploto. Shranjujte izven dosega otrok.

ROK UPORABNOSTI: Rok uporabnosti velja za neodprt, pravilno hranjen izdelek in se izteče na zadnji dan meseca/leta navedenega na dnu škatle.

Št. serije in rok uporabnosti: glejte dno škatle.

Pakiranje: Škatla s stekleničko (150 ml raztopine) in merilno posodico.

Medisanus d.o.o., Vagajeva ulica 4, poslovna enota: Tržaška cesta 134 1000 Ljubljana T: 01 320 08 09, F: 01 42 33 494 E: narocila@medisanus.com