Z naravo za zdravje in lepoto

Pri naročilu nad 30 €  je dostava brezplačna.

Podrobno
Anketa
Kako bi ocenili FIt Therapy Patch protiboličinski obliž
Odlično priporočam ga tudi drugim
Obliž resnično pomaga
Pomaga
Ni to kar sem pričakoval
Izdelek mi ne odgovarja.

Boom - razpršilec eteričnih olj, brez vode, na baterije + eterično olje Moskito 10ml

-15%
Boom - razpršilec eteričnih olj, brez vode, na baterije + eterično olje Moskito 10ml
Boom - razpršilec eteričnih olj, brez vode, na baterije + eterično olje Moskito 10ml
Boom - razpršilec eteričnih olj, brez vode, na baterije + eterično olje Moskito 10ml
Boom - razpršilec eteričnih olj, brez vode, na baterije + eterično olje Moskito 10ml
Boom - razpršilec eteričnih olj, brez vode, na baterije + eterično olje Moskito 10ml
Boom - razpršilec eteričnih olj, brez vode, na baterije + eterično olje Moskito 10ml

Boom - razpršilec eteričnih olj, brez vode, na baterije + eterično olje Moskito 10ml

Boom, difuzor brez vode, uporablja ventilator za sprostitev moči eteričnih olj. Samo nekaj ​​kapljic , ki jih nakapljate, na blazinico, je dovoli, da lahko uživate v aromaterapiji + eterično olje Moskito 10 ml ( sestavljen je iz 7 BIO eteričnih olj, izdelan posebej za mir in tišino v samotnem sončnem zahodu, za poletne večere brez nadležnega brenčanja ).
Šifra:
600337a
OEM:
Stara cena z DDV:
29,80 €
Stopnja davka
22 %
Popust:
15 % ( 4,47 € )
AKCIJSKI IZDELKI DO RAZPRODAJE ZALOG
25,33 €
Najnižja cena v 30 dneh
29,80 €
Zaloga
20
DODAJ V KOŠARICO

Praktičen in diskreten, Boom je popoln sopotnik! Tako majhen, da se udobno prilega v dlan ene roke in je idealen za uporabo znotraj in zunaj doma. Odličen sopotnik za na dopust, kampiranje, uporaben tako v prikolici ali šotoru, hotelski sobi in apartmaju, prav tako ga lahko uporabljate na jadrnici, jahti ali katamaranu. Seveda pa se uporablja tudi v  domačih prostorih ali v službi. Z uporabo eteričnega olja Moskito, bodo vaše noči na dopustu ali doma mirne ali eteričnega olja Repiro, Formula 6 BIO eteričnih olj, izbranih za soočanje z grožnjami prvega mraza in pomoč pri dihanju. Lahko pa uporabljate za svojo najljubšo aromaterapijo.  Nekaj ​​kapljic vašega najljubšega eteričnega olja nakapljate na blazinico in vaš difuzor je pripravljen za delovanje. Sprostite se s kromoterapijo zahvaljujoč svetlobi, ki samodejno spreminja barve.

 

Difuzor za svoje delovanje ne potrebuje vode, eterično olje preprosto nakapljate na za to namenjeno blazinico (ki se lahko menja) in vključite difuzor,  Difuzor se napaja preko USB priključka( ki je priložen napravi), torej ga lahko priklučite na računalnik, polnilec za mobitele, če ima USB izhod, t.i. power bank polnilce . Možno pa je delovanje na baterije. Difuzor za delovanje potrebuje dve AAA baterije. Ob nakupu so difuzorju priložene dve AAA baterije in tri blazinice za eterična olja.

Uporaba

1. Odprite pokrov. 
2. Po potrebi dodajte 5-15 kapljic eteričnega olja. Na primer, 5 kapljic majhna soba ali prostor, 10 kapljic velika soba ali prostor, 15 kapljic zunaj. 
3. Zaprite pokrov.

4. Priključite kabel USB ali vstavite baterije in pritisnite gumb za vklop.    

 

Difuzor deluje na način pretoka zraka z vgrajenim ventilatorjem in blazinico, na katero nakapljate eterično olje iz katere potem eterično olje hlapi in se meša z zrakom, ki se pretaka skozi difuzor. Zato je ta difuzor tudi nekoliko glasnejši od ultrazvočnega, ker se sliši šumenje pretoka zraka.

  

Mere: d 85 xh 70 mm

Teža: 150 gr

Metoda: blazinica / ventilator

Časovnik: ON

Napajanje: 2 AAA baterije / USB kabel

. Nr LED: 2

Material: PP

 

MOSKITO BIO - 10ml

 

Sestavljen je iz 7 BIO eteričnih olj, izdelan posebaj za mir in tišino v samotnem sončnem zahodu za poletne večere brez nadležnega brenčanja. Citronela, limonin evkalipt, poprova meta, sivka, geranija in limonska trava

Geranija in limonska trava za poletne večere brez nadležnega brenčanja insektov. Njun vonj prikrije vonjave, kateri običajno pritegnejo  žuželke. Olja sivke, mete in evkaliptusa, so dober zaveznik ne le poleti, temveč tudi pozimi.

Ima pomirjujoče lastnosti zahvaljujoč limonski travi in sivki, ki  pomagata v primerih  nespečnost, nemiru in živčnost. Pomaga pri dihanju pri gripi, kašelju, prehladu, sinusitisu. 

Vsebuje: Geraniol, Citronellol, Limonene, Citral (Geranial + Neral), Eugenol, Linalol, Coumarine. 

                                                          

MOSKITO BIO - 10ml

 

Vsebuje: citronelal; linalil acetat; citral; linalol; menton; citronelol; geraniol; neral; geranial; 1,8-cineol; evgenol; (Z)-3,7-dimetilokta-1,3,6,-trien; Metilheptenon; okt-1-en-3-il acetat; nerol; pin-2(10)-en; (R)-p-menta-1,8-dien; beta-kariofilen; (E)-2-metoksi-4-(prop-1-enil)fenol; izoevgenol; citronelil format; izomenton; α-Pinen; 3,7-dimetil-6-oktenil 2-metilkrotonat; geranil format; Geranil acetat; 7-metil-3-metilenokta-1,6-dien.
 

Nevarno: H304  Pri zaužitju in vstopu v dihalne poti je lahko smrtno. H315  Povzroča draženje kože. H317  Lahko povzroči alergijski odziv kože. H319  Povzroča hudo draženje oči. H410  Zelo strupeno za vodne organizme, z dolgotrajnimi učinki.
P102  Hraniti zunaj dosega otrok. P261  Preprečiti vdihavanje meglice/hlapov/razpršila.

P301 + P310  PRI ZAUŽITJU: takoj pokličite CENTER ZA ZASTRUPITVE/zdravnika.

P303 + P361 + P353  PRI STIKU S KOŽO (ali lasmi): Takoj sleči vsa kontaminirana oblačila. Kožo izprati z vodo ali prho.

P305 + P351 + P338  PRI STIKU Z OČMI: Previdno izpirati z vodo nekaj minut. Odstranite kontaktne leče, če jih imate in če to lahko storite brez težav. Nadaljujte z izpiranjem. P333 + P313  Če nastopi draženje kože ali se pojavi izpuščaj: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

P337 + P313  Če draženje oči ne preneha: poiščite zdravniško pomoč/oskrbo.

P405  Hraniti zaklenjeno. P501  Odstraniti vsebino/posodo v skladu z nacionalnimi predpisi.

Druge nevarnosti: Zmes ne vsebuje “Snovi, ki vzbujajo veliko zaskrbljenost" (SVHC) >= 0,1%, ki jih je objavila Evropska agencija za kemikalije (ECHA) v 57. členu REACH: https://echa.europa.eu/sl/candidate-list-table. Proizvod ne vsebuje snovi, ki so obstojne, se kopičijo v organizmih in so strupene (PBT), oz. snovi, ki so zelo obstojne in se zelo lahko kopičijo v organizmih (vPvB).

 

Dobavitelj: Medisanus d.o.o., Vagajeva ul. 4, 1000 Ljubljana, Slovenija

Tel: +386 (0)1 32 00 809

 

UFI: T7DE-980Q-U000-3YA2

 

Sorodni izdelki

  -15%
  Moskito BIO - 10ml
  Stara cena z DDV:
  9,90 €
  Akcijska cena z DDV:
  8,42 €
  Najnižja cena v 30 dneh
  9,90 €
  Piškotki za analitiko
  Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
  Piškotki za družabna omrežja
  Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
  Piškotki za oglaševanje
  So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
  Kaj so piškotki?
  Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih